MENY

 
 
Nyheter
Biografier
Lenker
Intervjuer
Anmeldelser
Forum
Filmgalleri
Filmplakater
Skrivebordsbakgrunner
Redaksjonen
Din konto

 
 
 
 
 

SØK

 
 
Search Type:


Advanced Search
 
 
 
 
 

AVSTEMNING

 
 
Beste "new french extremity horror"?

In My Skin (2002)
Haute tension (2003)
Calvaire (2004)
Satan (2006)
Ils (2006)
Eden Log (2007)
Inside (2007)
Frontière(s) (2007)
Martyrs (2008)
Vertige (2009)Results
Polls

Votes: 2106
Comments: 0
 
 
 
 
 

ANMELDELSER

 
 

·  Manhunter (1986)
·  Black Sunday (1960)
·  Paranormal Activity 3 (2011)
·  Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)
·  John Dies at the End (2012)
·  Here Comes the Devil (2012)
·  Crawl (2011)
·  Stitches (2012)
·  Maniac (2012)
·  Inbred (2011)
 
 
 
 
 

TOPP 100 SKREKKFILMER

 
 
 
 
 
 
 

Login

 
 
Nickname

Password

Security Code: Security Code
Type Security Code

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
 
 
 
 
 

Forums

 
 

 Proceed to Buy NBA 2k16 MT
 different aura kingdom gold security perimeters
 FIFA Cup - Van Persie stoppage time equalizer West Ham Unite
 Arsenal suffered another humiliating 1-2 Tottenham negative
 Things to Do While Moving or Shifting Your Office
 Treatment of hair loss should be targeted
 Every hair have oil glands
 Things to Do While Moving or Shifting Your Office
 my mind, except for the bridal dress sculpture
 tacky and bougie and lame these rings

Skrekkfilm.com Forums

 
 
 
 

Suicide Girls Must Die! (2010)

En gjeng med de famøse Suicide Girls er på vei til Maine for å gjøre småfrekke bilder til en kalender. I verste reality-stil følger kameraene jentene konstant og de har også mulighet til å gå inn i et slik snakkerom der de får luftet sine tanker og følelser. Dessverre for jentene begynner en etter en å forsvinne etter hvert og ting viser seg å ikke være helt som det skal.

Folk flest kjenner kanskje nå til Suicide Girls, men for de som ikke gjør det så er det en erotisk nettside med alternative modeller. Og med det så menes det at fremfor å bruke kjedelige glamour-modeller og Playboy-bunnies så er det her jenter av den mer frekke sorten full av tatoveringer og piercinger.

Kill 'em All!
Nå har altså nettsiden tatt steget ut å laget en ordentlig film. De har riktignok en del turne- og dokumentar-filmer fra før, men denne gang er det altså spillefilm som gjelder og det i skrekksjangeren. I utgangspunktet er ikke denne så langt unna de andre filmene de har for «Suicide Girls Must Die!» er laget som en dokumentar – eller et realityshow om du vil. Der enten jentene selv filmer eller noen av de oppsatte kameraene i huset de befinner seg filmer. Dermed har vi en form for POV-horror blandet med «My Little Eye». Jentene spiller altså seg selv, og prøver å gjøre hele filmen som om dette er ekte saker med en liten twist mot slutten.

Det er dog ikke til å komme unna at det interessante med denne filmen er jentene fra Suicide Girls. Det er ganske så enkelt fansen av disse jentene som vil se denne filmen og jeg befinner meg også blant de som setter pris på nakne jenter av den alternative sorten. Det er faktisk også det eneste som er bra med filmen, men også det som skuffer mest. For det er ganske så lite med naken hud her med tanke på konseptet. Så ikke forvent den mest sexy filmen der du skal kose deg med nakne damer i 90 minutter for det er langt i fra hva du får servert.

Stort sett er filmen veldig irriterende. Filmingen, dialogene, klippene, intrigene og verst av alt den elendige plott-twisten, er ganske så dårlige greier. Man sitter faktisk igjen med å tenke at var virkelig dette det beste de klarte å komme opp med. Og det etter å ha sittet å irritert seg over de dårlig intrigene mellom jentene som pågår hele tiden. Filmen er ikke konstant kjedelig men det er mest på grunn av de nakne jentene – for bortsett fra de er det ingen grunn til å se dette makkverket.

Regi: Sawa Suicide
Skuespillere: Amina Munster, Bailey Suicide, Bully Suicide, Daven Suicide, Evan Suicide, Fractal Suicide, James Suicide, Joleigh Suicide, Mary Suicide, Quinne Suicide, Rigel Suicide, Roach Suicide , Roza Suicide, Sawa Suicide, Soren Suicide
Land: USA


Dato for anmeldelse:
October 18th 2011
Anmeldt av: Runar Pettersen
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1584733/
Treff: 606

  

[ Reviews Index | Post Comment ]