MENY

 
 
Nyheter
Biografier
Lenker
Intervjuer
Anmeldelser
Forum
Filmgalleri
Filmplakater
Skrivebordsbakgrunner
Redaksjonen
Din konto

 
 
 
 
 

SØK

 
 
Search Type:


Advanced Search
 
 
 
 
 

AVSTEMNING

 
 
Beste "new french extremity horror"?

In My Skin (2002)
Haute tension (2003)
Calvaire (2004)
Satan (2006)
Ils (2006)
Eden Log (2007)
Inside (2007)
Frontière(s) (2007)
Martyrs (2008)
Vertige (2009)Results
Polls

Votes: 1608
Comments: 0
 
 
 
 
 

ANMELDELSER

 
 

·  Paranormal Activity 3 (2011)
·  Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)
·  John Dies at the End (2012)
·  Here Comes the Devil (2012)
·  Crawl (2011)
·  Stitches (2012)
·  Maniac (2012)
·  Inbred (2011)
·  ABCs of Death, The (2012)
·  Morituris (2011)
 
 
 
 
 

TOPP 100 SKREKKFILMER

 
 
 
 
 
 
 

Login

 
 
Nickname

Password

Security Code: Security Code
Type Security Code

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
 
 
 
 
 

Forums

 
 

 I love that the Titan Skills system
 I'll admit to not having much of a clue
 obviously the team is really strong in Fifa Coins
 there is variety of Buy Fifa Coins the different
 The team constantly goes on
 even some bad luck.All of that was on display
 It also includes all participate
 Particularly if a console port came in�&#6553
 The damage that has been inflicted over a period of time
 Buy RS Gold create sure you are buying

Skrekkfilm.com Forums

 
 
 
 

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)

En bande på fem har tenkt å rane en bank i Mexico og gjengen skal samles på et tvilsomt hotell. På vei dit klarer Luther (Duane Whitaker) å kjøre på en flaggermus og får ødelagt sin bil. Han drar til nærmeste bar som er Titty Twister og derifra er ikke veien lang til å bli bitt av en vampyr og selv ende opp som en.

Robert Rodriguez og Quentin Tarantino pluss et hav med kjente skuespillere ga oss «From Dusk Till Dawn» i 1996 med stor suksess. Her kommer oppfølger uten Robert Rodriguez og Quentin Tarantino og et hav med kjente skuespillere.

Titty Twister
Den verste type oppfølgere er egentlig de som ikke har med de samme folkene verken bak eller foran kamera som i den første filmen. Ekstra ille er det også når oppfølgeren ikke har noe med handlingen til den første å gjøre. Det er altså lite som linker denne filmen sammen med den første. Stort sett er det at vi er en liten tur innom baren Titty Twister, vi får hilse på Danny Trejo som er med i alle tre filmene og det er noe småprat om Gecko-brødrene. Robert Rodriguez og Quentin Tarantino er også produsenter her. Med andre ord kunne denne filmen hatt hvilken som helst tittel og fremstått som en slags rip-off av den første.

Men om vi skal se på dette som en film som står på egen ben og ikke sammenligne den med den første så har vi en underholdende liten b-film med sine høydepunkter. Regissør Scott Spiegel, kjent for filmen «Intruder», er en relativt dyktig regissør. I hvert fall kan han ofte overraske med noen heftige scener og frekk kameraføring. Ikke alt er like vellykket, men tidvis glimter fyren til. Noen scener blir dessverre drøyt kjedelig da de varer en halv liten evighet med skyting gjort på fjasete vis.

Denne filmen er i stor grad det man kan kalle luremus og da tenker jeg ikke bare på at dette er en halvhjertet liksomoppfølger til en klassiker. Også det faktum at vi har navnet til Bruce Campbell klint over coveret til tross for at han kun er med i cirka ett minutt i filmen er ikke så veldig kult. Morsomt med en cameo selvsagt, men ikke å reklamere med det som om han er filmens stjerne. Likevel er ikke filmen så ille og hadde nok blitt mye mer godtatt av filmseere om vi hadde hatt en annen tittel. Man må selvsagt også klare å se bort i fra noen kjipe CGI-effekter, en del tåpelig deler i handlingen og noen langdryge kjedelige scener.

Bilder fra filmen

Regi: Scott Spiegel
Skuespillere: Robert Patrick, Bo Hopkins, Duane Whitaker, Muse Watson, Brett Harrelson, Raymond Cruz, Danny Trejo, James Parks, Stacie Bourgeois, Maria Checa, Tiffani-Amber Thiessen, Bruce Campbell
Land: USA


Dato for anmeldelse:
May 24th 2010
Anmeldt av: Runar Pettersen
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0120860/
Treff: 523

  

[ Reviews Index | Post Comment ]