MENY

 
 
Nyheter
Biografier
Lenker
Intervjuer
Anmeldelser
Forum
Filmgalleri
Filmplakater
Skrivebordsbakgrunner
Redaksjonen
Din konto

 
 
 
 
 

SØK

 
 
Search Type:


Advanced Search
 
 
 
 
 

AVSTEMNING

 
 
Beste "new french extremity horror"?

In My Skin (2002)
Haute tension (2003)
Calvaire (2004)
Satan (2006)
Ils (2006)
Eden Log (2007)
Inside (2007)
Frontière(s) (2007)
Martyrs (2008)
Vertige (2009)Results
Polls

Votes: 2104
Comments: 0
 
 
 
 
 

ANMELDELSER

 
 

·  Manhunter (1986)
·  Black Sunday (1960)
·  Paranormal Activity 3 (2011)
·  Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)
·  John Dies at the End (2012)
·  Here Comes the Devil (2012)
·  Crawl (2011)
·  Stitches (2012)
·  Maniac (2012)
·  Inbred (2011)
 
 
 
 
 

TOPP 100 SKREKKFILMER

 
 
 
 
 
 
 

Login

 
 
Nickname

Password

Security Code: Security Code
Type Security Code

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
 
 
 
 
 

Forums

 
 

 Things to Do While Moving or Shifting Your Office
 Treatment of hair loss should be targeted
 Every hair have oil glands
 Things to Do While Moving or Shifting Your Office
 my mind, except for the bridal dress sculpture
 tacky and bougie and lame these rings
 grim reality is that I could spend pretty
 explained that it was one of the
 said finances hadn t been determined
 gold-digger, were said to have blocked

Skrekkfilm.com Forums

 
 
 
 

Embodiment of Evil (2008)

40 år har gått siden den eksentriske Coffin Joe ble buret inne for kidnapping, tortur og mord. Nå har han endelig sluppet fri og kan igjen oppta sine gamle sysler med satanisme, torturering av kvinner og annet ondskap. I tillegg får vår onde venn besøk fra fortidens minner.

Dette er siste del i «Coffin Joe»-trilogien der de to første var «At Midnight I’ll Take Your Soul» og «This Night I’ll Possess Your Corpse» fra 1964 og 1967.

The gravedigger
Mannen bak denne filmen heter José Mojica Marins og er Brasils store skrekkfilmikon. Det spesielle med mannen er at i motsetning til de fleste andre skuespillere tar han ikke i bruk en karakter, men trekker frem sitt alter-ego som er altså Coffin Joe. En kar kjent for sin spesielle stil og lange negler. En kultfigur som til og med havnet på coveret til Necrophagia-skiva «The Divine Art of Torture». Denne figuren har ikke bare vært i disse tre filmene som hører til «Coffin Joe»-trilogien, men også i en rekke av hans senere filmer. Det at han bruke sitt alter-ego gjør det hele utrolig spesielt og skaper en genuin følelse som gjør at man må glise med når Coffin Joe virkelig er i sitt ess.

Det er ikke nødvendig å ha sett de to første filmene i trilogien, men en klar fordel da deler av handling refereres tilbake til de to første filmene. Vi får altså se en god del klipp fra disse filmene, og spøkelsene fra fortiden innhenter Coffin Joe. Dette fungerer bare sånn halvbra og man begynner nesten å lure på om den godeste Coffin Joe har bestemt seg for en tredje film kun for å få boltre seg i nakne damer. Det er også klart at når man skal gjøre comeback så har tidene forandret seg og man må gå mye lengre i blodig gore. Dette klarer han også til en viss grad, selv om det føles litt som en blanding mellom avdanket «video nasty»-gore blandet med mer moderne «torture porn». Men det er en del bra her som er rimelig ekkelt som foreksempel en rotte som blir plassert i musa på en dame.

Dette er ikke kvalitetsfilm, men god underholdning – i hvert fall for de som kjenner til Coffin Joe fra før og er fan. For folk som ikke har peiling på Coffin Joe er kanskje ikke denne filmen der du starter. Ellers er det godt med et avsluttende kapittel for Coffin Joe og resultatet er verdig for legenden da han har klart å skape mye av det han engang var kjent for tiltross for at mye av den skitne sort-hvitt-stemningen fra tidligere filmer er borte.

Regi: José Mojica Marins
Skuespillere: José Mojica Marins, Jece Valadão, Adriano Stuart, Milhem Cortaz, Rui Resende, José Celso Martinez Corrêa, Cristina Aché, Helena Ignez, Débora Muniz, Thaís Simi
Land: Brasil

Også kjent som:
Encarnação do Demônio
Devil's Reincarnation


Dato for anmeldelse:
May 14th 2010
Anmeldt av: Runar Pettersen
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0923683/
Treff: 669

  

[ Reviews Index | Post Comment ]