MENY

 
 
Nyheter
Biografier
Lenker
Intervjuer
Anmeldelser
Forum
Filmgalleri
Filmplakater
Skrivebordsbakgrunner
Redaksjonen
Din konto

 
 
 
 
 

SØK

 
 
Search Type:


Advanced Search
 
 
 
 
 

AVSTEMNING

 
 
Beste "new french extremity horror"?

In My Skin (2002)
Haute tension (2003)
Calvaire (2004)
Satan (2006)
Ils (2006)
Eden Log (2007)
Inside (2007)
Frontière(s) (2007)
Martyrs (2008)
Vertige (2009)Results
Polls

Votes: 2113
Comments: 0
 
 
 
 
 

ANMELDELSER

 
 

·  Manhunter (1986)
·  Black Sunday (1960)
·  Paranormal Activity 3 (2011)
·  Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)
·  John Dies at the End (2012)
·  Here Comes the Devil (2012)
·  Crawl (2011)
·  Stitches (2012)
·  Maniac (2012)
·  Inbred (2011)
 
 
 
 
 

TOPP 100 SKREKKFILMER

 
 
 
 
 
 
 

Login

 
 
Nickname

Password

Security Code: Security Code
Type Security Code

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
 
 
 
 
 

Forums

 
 

 are in first place in the East Division
 Germany just as it had begun against
 hell hit at the bottom of the order. Others
 when he criticized Chiefs fans who cheered when the
 Houston starter Brett Oberholtzer
 the Braves and Freddie Freeman
 just went out there and competed
 Nico Rosberg was caught for second place when Massa came
 advantage over his closest challengers and
 destined to advance after taking the first

Skrekkfilm.com Forums

 
 
 
 

Candy Stripers (2006)

Blinde Tammy (Sarah Ball) blir infisert av et romvesen. Hun blir lagt inn på sykehus der hun lurer sykepleier Janine (Deanna Brooks) til et siste ønske der hun skal gi henne et kyss. I det kysset foretas kommer det en parasitt over fra Tammy til Janine og deretter begynner Janine å spre det til resten av sykepleierne.

Nok et plagiat av ”Shivers”- og ”bodysnatchers”-filmtemaet der parasitter fra ytre verdensrom overtar kroppene til mennesker.

Stripers?
Man får visse forventinger til en film med navn Candy Stripers og at det er to Playboymodeller med som skuespillere. Men på en tragikomisk måte er det faktisk mer pupper og nakenhet i ”American Pie”. Ikke det at det nødvendigvis gjør noe, men folk som kommer til å plukke opp denne tittelen kommer garantert til å bli skuffet. Det er faktisk både kvinnelig regissør og manusforfatter bak denne filmen. Tankene drar seg med engang til ”Slumber Party Massacre” som også er laget av kvinner og har en misvisende tittel. Men dette er ingen slasher men en amatørutgave av ”Shivers”. Vi har sett denne type virus spre seg igjennom parasitter så altfor mange ganger og vi trenger i hvert fall ikke noen lavbudsjett z-film av det så oppbrukte temaet. Vi har nylig fått ”Decoys” som er farlig lik, og får å ikke snakker om den nylig utgitte ”Slithers” som med verdighet gjør en parodi/hyllest til denne type filmer. Nå skal det sies at også denne spiller mye på humor, dog ikke på langt nær like vellykket.

Det er egentlig ikke så mye å skryte av i denne filmen. Noen snasne damer, en del festelige blod- og gørrscener og filmen er tidvis lettere underholdende. Ellers er det meste som dialog, skuespill, filmmusikk og regi av heller laber kvalitet. Grei underholdning for deg som begynner å gå tom for filmer ala ”Body Snatcher” – som om det skulle gå an – men for folk flest så er det så utrolig mange bedre filmer enn denne med samme tema som bør være prioritert før. Og for all del ikke la deg lure av tittelen; her er det ikke mye stripping å spore.

Regi: Kate Robbins
skuespillere: Scott Aaronson, Brian Lloyd, Sarah Ball, Brianna Berman, Deanna Brooks, Richard Burke, Monique Cooper, William Edwards Jr., Kevin Thomas Fee, Leah Foster, Terri Lynn Harris, Pearl Anne Lopez, Barry J. Ratcliffe, Nicole Rayburn, Gerald Brodin


Dato for anmeldelse:
November 9th 2006
Anmeldt av: Runar Pettersen
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0463935/
Treff: 1039

  

[ Reviews Index | Post Comment ]